Gergin Tavırları Dikkat Çekmişti: Hande Erçel’in Kendisini Engellediğini Söyleyen Muhabirden Çarpıcı İtiraflar

Gergin Tavırları Dikkat Çekmişti: Hande Erçel’in Kendisini Engellediğini Söyleyen Muhabirden Çarpıcı İtiraflar

Haberler

Hande Erçel, müstakbel eltisi Nazlı Sabancı ile tatile çıkmış, tatil dönüşü havalimanında görüntülendiğinde ise gergin tavırları ile dikkat çekmişti. Hande Erçel’in kendisini engellediğini iddia eden muhabirden çarpıcı açıklamalar geldi.

Hakan Sabancı’yla yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Hande Erçel, müstakbel eltisi Nazlı Sabancı ile de son dönemlerde sık sık görüşüyor biliyorsunuz ki. Hatta eltiler birlikte tatile bile çıktılar!

Buraya kadar hiçbir problem yok tabii! Nazlı Sabancı ve Hande Erçel tatil boyunca Lizbon’un altını üstüne getirdiler, tatil anılarını da sık sık sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Tatil dönüşü havalimanında muhabirlere yakalanan Hande Erçel’in gergin ve sinirli tavırları ise dikkat çekti. Muhabir Akif Yaman’ın sorularına zoraki bir tavırla cevap veren Erçel’in neyi olduğu da merak konusu oldu.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Asıl bomba ise tüm ünlüleri havalimanında yakalamasıyla meşhur muhabir Akif Yaman’dan geldi. Yaman, Hande Erçel’in görüntülenmekten rahatsız olduğu için kendisini, sayfasını ve muhabirlerini engellediğini açıkladığı bir paylaşım yaptı.

Akif Yaman aynı zamanda Hande Erçel’in kendisine röportaj sözü verdiğini ve tutmadığını da açıkladı.

İşte Akif Yaman’ın paylaşımı 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Exit mobile version