Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım
Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım

Reklam Alanı
service

Fenerbahçe’de yeni Aziz Yıldırım dönemi mi başlıyor? Galatasaray ile kıran kırana şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe’de tüm hesaplar sezon sonu için yapılıyor. Daha önce yaptığı açıklamada sezon sonu başkanlığı bırakacağını açıklayan Ali Koç’ın yıllar süren şampiyonluk hasretinin sona ermemesi halinde kararından geri dönmemesine kesin gözüyle bakılırken, bir anda Aziz Yıldırım sesleri yükselmeye başladı.

Daha önce yaptığı açıklamada iki dönem için göreve geldiğini belirten Koç, bırakma düşüncesinde kararlı olduğunu ve adayları beklediğini ifade etmişti. Koç’un ‘bırakma’ açıklaması sonrası kulislerde “Fenerbahçe’de yeni başkan kim olacak?” sorusunun yanıtı konuşulmaya başlandı.

SADETTİN SARAN İSMİ ÖNE ÇIKMIŞTI

Sarı-lacivertli takımın yeni dönemdeki başkanlığı için öne çıkan isim ise Sadettin Saran olmuştu. Saran, Koç’un bırakması halinde başkanlığa kesin olarak aday olacağını duyurmuştu.

Saran isminin öne çıkmasının ardından Aziz Yıldırım cephesinden sürpriz bir çıkış geldi. Aziz Yıldırım’ın son gelişmelerden sonra Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olma kararı aldığı iddia edildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Yıldırım da karşısında kesin olarak aday olacak.

Reklam Alanı

“GÖREVE HAZIRIZ” MESAJI

Aziz Yıldırım dönemi yöneticilerinden Abdullah Kığılı da Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olabileceğinin sinyallerini verirken, göreve hazır olduklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!