Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Uzaklaştırma kararına uymadı kızını bıçakladı
Uzaklaştırma kararına uymadı kızını bıçakladı
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Uzaklaştırma kararına uymadı kızını bıçakladı

Uzaklaştırma kararına uymadı kızını bıçakladı

Reklam Alanı

Kayseri’de bir baba, uzaklaştırma kararına uymayıp yanına gittiği kızını çıkan kavgada bıçakla yaraladı. Olayda baba da kızının attığı taşla yaralandı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde evli ve 1 çocuk annesi Buse E., kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla babası Yunus Y. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ancak baba Yunus Y.  bugün saat 14.00 sıralarında karara uymayıp kızının yanına gitti.

İkili arasında Esenyurt Mahallesi Porsuk Sokak’ta henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü.

Kavgada Buse E., yerden aldığı taşla babasını başından yaraladı. Yunus Y. ise kızını bıçakla yaraladı. Olay sonrası Buse E., bir pide fırınına sığındı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Adrese gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Buse E., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, babası Yunus Y. ise Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uzaklaştırma kararına uymadı kızını bıçakladı
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.