Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Beşiktaş-Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek
Beşiktaş-Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş-Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek

Beşiktaş-Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek

Reklam Alanı

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, 4 Şubat Pazar günü saat 19.00’da evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

36 yaşındaki hakem, kariyerinde ilk kez Beşiktaş – Trabzonspor müsabakasında düdük çalacak.

BEŞİKTAŞ’IN 16, TRABZONSPOR’UN 10 MAÇINI YÖNETTİ

Arda Kardeşler, kariyerinde Trabzonspor’un 10, Beşiktaş’ın da 16 maçına atandı. Bu karşılaşmalarda bordo-mavililer, 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet elde ederken, siyah-beyazlılar ise 12 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Kardeşler, bu sezon Kartal’ın deplasmanda 2-0 kazandığı Konyaspor, evinde 1-0 galip geldiği Başakşehir ve son olarak da sahasında 3-1 kaybettiği Kasımpaşa mücadelelerini yönetti.

FIFA kokartlı hakem, Trabzonspor’un ise evinde Alanyaspor’u 1-0, konuk olduğu Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup ettiği maçlarda görev aldı.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş-Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.