Gemici.de - Design | SEO | Marketing
New York’ta “Ulusal Muhafız”lara metro görevi: 5 maddelik suçla mücadele paketi açıklandı
New York’ta “Ulusal Muhafız”lara metro görevi: 5 maddelik suçla mücadele paketi açıklandı
  1. Haberler
  2. Dünya
  3. New York’ta “Ulusal Muhafız”lara metro görevi: 5 maddelik suçla mücadele paketi açıklandı

New York’ta “Ulusal Muhafız”lara metro görevi: 5 maddelik suçla mücadele paketi açıklandı

Reklam Alanı

New York’ta metroda işlenen suçlarda artış yaşanıyor. New York Valisi Kathy Hochul, şehrin metro hatlarında işlenen suçlarla mücadele için 5 maddelik yeni plan açıkladı. Plana göre Ulusal Muhafızlar metro istasyonlarının girişinde görev alacak.

Hochul, metro istasyonlarında artan suç oranlarıyla mücadele için hazırlanan plan dahilinde, 750 Ulusal Muhafız üyesinin ve 250 polis memurunun istasyon girişlerinde görevlendirileceğini belirtti.

Vali Hochul, gazetecilere yaptığı açıklamada, “İşine, ailesini ziyarete ya da doktor randevusuna giden hiç kimse yanında oturan kişinin ölümcül bir silaha sahip olduğundan endişelenmemeli.” dedi. Metro sistemine konuşlandırılacak ek güvenlik birimlerine, “akıl hastalığı belirtileri gösteren kişilerin dahil olduğu vakalarla ilgilenecek” ek ekiplerin de dahil edileceğini belirten Hochul, bölge savcılarından, suçluların toplu taşıma sisteminden uzak tutulması için destek istedi. Hochul, yargıçlara, birden fazla suç işleyenlerin New York’taki metrolara binmesini yasaklama yetkisi verecek bir yasa önerdiğini de sözlerine ekledi. Valiliğin, metroları daha güvenli hale getirmek için açıkladığı önlem paketi, ocakta New York metrolarındaki suç oranlarında yüzde 45’lik bir artış yaşanmasının ardından geldi. Öte yandan New York Polis Teşkilatı Şefi Michael Kemper, metro sistemindeki gözaltı işlemlerinin bu yıl yüzde 45 arttığı, yılın ilk iki ayında metro sisteminde 3 bin gözaltının yapıldığı ve gözaltına alınanların çoğunun birden fazla aynı suçu işlediğini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
New York’ta “Ulusal Muhafız”lara metro görevi: 5 maddelik suçla mücadele paketi açıklandı
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.