Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un bir 5 yılda daha kaybetmeye artık takati yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un bir 5 yılda daha kaybetmeye artık takati yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un bir 5 yılda daha kaybetmeye artık takati yok

Reklam Alanı
service

Seçim çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul’un CHP’nin algı belediyeciliği ile bir 5 yılda daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız. Belediyecilik nedir bunu biz biliriz.” dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Seçim çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy ilçesindeki mitinginde konuşuyor.

“ŞU ANDAKİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NA SORUN ARNAVUTKÖY’ÜN NEREDE OLDUĞUNU BİLMEZ”

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Yaklaşık 6 aydır İsrail’in zulmü altında hayatta kalma mücadelesi veren Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimize dua ediyoruz. Bombaların yanı sıra açlık ve susuzlukla da katledilmek istenen Gazzeli mazlumların Allah yardımcısı olsun diyoruz. Bugüne kadar bize olan itimadınızı asla boşa çıkarmadık bundan sonra da sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Bazı adaylar var ya İstanbul’un şu andaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na sorun Arnavutköy’ün nerede olduğunu bilmez.

”CÜRMÜ KADAR YER YAKACAK OLANLARIN ARNAVUTKÖY’E BİR HİZMETİ OLABİLİR Mİ?”

Reklam Alanı

Bu akşam kampanya bitiyor. Yarın oylarımızı kullanacağız. Sandığa gümbür gümbür giderken Arnavutköy’ü gerçek belediyeciliğe Murat Kurum kardeşime ve aynı zamanda Arnavutköy Belediye Başkan adayımız Mustafa Candaroğlu’na teslim ediyor muyuz? Yarın da sandıklara sahip çıkacağız. Yerel yöneticilerimizi belirlerken Cumhurbaşkanınız olarak ben yanınızdayım bakanlar olarak kabine yanınızda yerel yönetim de yanınızda olduğu zaman Arnavutköy hizmetten geri kalır mı? Cürmü kadar yer yakacak olanların Arnavutköy’e bir hizmeti olabilir mi? Gerçek belediyeciliği iktidar yaparsak Arnavutköy her tür hizmeti alacaktır. Şu andaki belediye başkanı Çam Sakura Hastanesi’nin yolunu yapmadı.

“PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN İSTANBUL BİR BAŞKA GÜNE AÇILACAK”

İstanbul’un CHP’nin algı belediyeciliği ile bir 5 yılda daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız. Murat Kurum kim benim kabinemde bakan arkadaşım. Şimdi de bakanlıktan aldık İstanbul’a belediye başkan adayı yaptık. 5 yıl İstanbul’a belediye başkanlığı yaptım bu Arnavutköy’ü belli bir seviyeye bu kardeşiniz getirdi. Belediyecilik nedir bunu biz biliriz. Pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak.

“KİMİ İNSAN İŞ YAPAR, KİMİLERİ DE KAYAK YAPMAYA İSVİÇRE’YE GİDER”

Kimi insan eser üretir, kimisi de sadece polemik peşinde koşar. Kimi insan iş yapar, kimi insan laf üstüne laf eder, kimileri de kayak yapmaya İsviçre’ye gider. İstanbul’u sel alır her taraf rezillik İstanbul’un belediye başkanı meydanda yok

ARNAVUTKÖY-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU

Projenin Halkalı istikametindeki etabını da inşallah bir yıl içinde devreye almayı hedefliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un bir 5 yılda daha kaybetmeye artık takati yok
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!