Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Pişti Olan Söylemezsem Olmaz Sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu’nu Arto Fena Tiye Aldı!
Pişti Olan Söylemezsem Olmaz Sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu’nu Arto Fena Tiye Aldı!
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Pişti Olan Söylemezsem Olmaz Sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu’nu Arto Fena Tiye Aldı!

Pişti Olan Söylemezsem Olmaz Sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu’nu Arto Fena Tiye Aldı!

Reklam Alanı

Haberler

Söylemezsem Olmaz’da Yağmur Çevik ile Hande Sarıoğlu aynı tarz giyinip pişti olunca Arto ünlü isimleri diline fena doladı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programını mutlaka duymuş ya da denk gelmişsinizdir.

Sunucu değişikliğiyle meşhur olan Söylemezsem Olmaz masasının geçtiğimiz haftalarda değiştiğine de mutlaka denk gelmişsinizdir.

Kısmetse Olur’la tanıdığımız Didem Delen, Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel ve Bilal Özcan’ın sunduğu programda büyük bir değişikliğe gidilmiş ve programın sunucu koltuğuna son olarak görevine geri dönen Arto, magazinin nabzını tutan @blogyagmuru hesabının sahibi Yağmur Çevik ve spor spikeri Hande Sarıoğlu gelmişti.

Yeni masa seyirciler tarafından çok sevilmiş olsa da Söylemezsem Olmaz’ın ilk haftaları biraz olaylı geçmişti hatırlarsanız. Hatta Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik daha ikinci günden tabiri caizse birbirine girmişti.

Bugün Söylemezsem Olmaz’ın yeni bölümüne Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik’in pişti olması damga vurdu.

Arto ise ikilinin pişti olmasını diline doladı desek yeri. Hatta Arto’nun “Çok söyledim aynı pazardan giyinmeyin diye!” sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte o anlar 👇🏻

Reklam Alanı

Kapat

Siz Arto’nun biraz iğneleyici biraz mizahi açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Had, yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pişti Olan Söylemezsem Olmaz Sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu’nu Arto Fena Tiye Aldı!
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.