Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Ahmet Kaya Tartışması Alevlendi: Ahmet’in Türküsü Filminin Yönetmeni Kudret Sabancı’dan da Bir Açıklama Geldi
Ahmet Kaya Tartışması Alevlendi: Ahmet’in Türküsü Filminin Yönetmeni Kudret Sabancı’dan da Bir Açıklama Geldi
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ahmet Kaya Tartışması Alevlendi: Ahmet’in Türküsü Filminin Yönetmeni Kudret Sabancı’dan da Bir Açıklama Geldi

Ahmet Kaya Tartışması Alevlendi: Ahmet’in Türküsü Filminin Yönetmeni Kudret Sabancı’dan da Bir Açıklama Geldi

Reklam Alanı

Haberler

Kudret Sabancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu “Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü’ filmi 1 Mart tarihinde vizyona girdi. Filmin yönetmeni Sabancı ile Ahmet Kaya’nın varisleri arasında tartışma çıktı. Kaya’nın eşi ve varisleri, Kudret Sabancı’nın filmini ticari bir proje olarak gördüklerini ve sanatçının hayranlarının filme gitmemesi gerektiğini dile getirmişti. Varislerin bu sözlerinin ardından yönetmen Kudret Sabancı’dan da bir açıklama geldi. Detaylar içerikte!

1 Mart tarihinde vizyona giren “Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü” filmiyle ilgili ünlü sanatçının varisleri ve yönetmen arasındaki tartışma giderek büyümeye başladı.

Ahmet Kaya’nın Paris’te yaşadıklarına ve Türkiye’ye dönüş hikayesine odaklanan filmin başrollerinde Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda ise Aliye, Zerda ve Binbir Gece dizilerinden hatırladığımız Kudret Sabancı oturuyor.

Film vizyona girmeden önce Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya Hayaloğlu ve varisler ünlü sanatçının filminin çekilmesinden rahatsızlık duyduklarını, filmi ticari bir proje olarak gördüklerini ve “Kaya’nın hayranlarının bu biyografik film tuzağına düşmemesi gerektiğini” vurgulayan bir açıklama yapmıştı.

O açıklama ile ilgili detayları bu içeriğimizden öğrenebilirsiniz:

“Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü” filminin geçtiğimiz hafta vizyona girmesinin ardından yönetmen Kudret Sabancı’dan da bir açıklama geldi.

Sabancı yaptığı açıklamada “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir. Kamuya açık bilgilerle çekilen bir film için kimseden izin almaya gerekmemektedir” sözlerini ifade etti.

Kudret Sabancı’nın açıklamasını buradan okuyabilirsiniz:

Peki siz “Son Şarkı – Ahmet’in Türküsü” filmini izlediniz mi? Ahmet Kaya’nın hayatının film olması ve çıkan tartışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Kaya Tartışması Alevlendi: Ahmet’in Türküsü Filminin Yönetmeni Kudret Sabancı’dan da Bir Açıklama Geldi
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.