Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör’le Öpüşme Krizi Sonrası Barışıp İlişkiye Başladığı Haberlerine Açıklık Getirdi
Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör’le Öpüşme Krizi Sonrası Barışıp İlişkiye Başladığı Haberlerine Açıklık Getirdi
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör’le Öpüşme Krizi Sonrası Barışıp İlişkiye Başladığı Haberlerine Açıklık Getirdi

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör’le Öpüşme Krizi Sonrası Barışıp İlişkiye Başladığı Haberlerine Açıklık Getirdi

Reklam Alanı

Haberler

Kızılcık Şerbeti dizisinin adından söz ettiren oyucuları Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında yaşandığı iddia edilen öpüşme krizi gündeme bomba gibi düşmüştü.  Krizi çözüp aralarındaki buzları erittikleri konuşulan oyuncu ikili geçtiğimiz akşam Mert Demir konserinde görüntülendi. Aşkın yeniden başladığı haberi alıp başını yürüyünce Sıla Türkoğlu’ndan açıklama geldi!

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih karakterlerine hayat veren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında yaşananlar gündemden düşmüyor.

Setteki arkadaşlıklarının gerçek aşka dönüştüğü konuşulan oyuncu çiftin birliktelikleri ise beklendiği kadar uzun ömürlü de olmamıştı.

İlişkinin bitmesinden sonra yaşanan öpüşme kriziyse büyük ses getirmişti. Rol icabı da olsa Doğukan Güngör’ü öpmek istemediği söylenen Türkoğlu’nun bu hamlesi sonrası ikilinin konuşmayı kestiği haberleri yayılmıştı.

Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek’in “Aşık olduklarında dünyayı ayağa kaldıran, ancak ayrıldıktan sonra birbirlerine düşman kesilenler oluyor. ‘Bu rolü oynamam’ diyerek yapımcıyı arayanlar bile oluyor…” demesi ve Güngör’ün bunu beğenmesi de olayları büyütmüştü.

Tüm bu yaşananlardan sonra tüm ekiple beraber Cannes Film Festivali’ne giden Sıla Türkoğlu ve Doğukan Göngör’ün aralarında buzları erittiği iddiası güçlenmişti.

Krizleri atlatıp geçtiğimiz akşam beraber Mert Demir konserinde görüntülenen Sıla ve Doğukan hakkında “aşk yeniden başladı” haberi hızla yayıldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sıla Türkoğlu, oldukça kesin bir dille aşk iddialarını yalanladı.

Türkoğlu, “Dün akşam ekip arkadaşımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm…

Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil. Beni bu tür olaylardan çıkarırsanız sevinirim.” ifadelerini kullandı.

Sıla Türkoğlu’nun Instagram hesabından yaptığı paylaşımı da buradan görebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör’le Öpüşme Krizi Sonrası Barışıp İlişkiye Başladığı Haberlerine Açıklık Getirdi
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.