Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Ali Kırca’ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı
Ali Kırca’ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı
  1. Haberler
  2. Arsiv
  3. Ali Kırca’ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı

Ali Kırca’ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı

Reklam Alanı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bağlı olan ve su aldığı için batma tehlikesi geçiren haber spikeri ve yazar Ali Kırca’ya ait “Mandalina” isimli tekne Deniz Polisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber spikeri ve yazar Ali Kırca’ya ait olan 19 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki “Mandalina” adlı yelkenli, ahşap tekne, henüz belirlenemeyen nedenle bağlı bulunduğu Fethiye Şehir Merkezi’ndeki günübirlik teknelerin bulunduğu alanda su almaya başladı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine Deniz Polisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler, tekneye dolan suyu denize tahliye ederek, batmaktan kurtardı. Daha önce İstanbul’da birçok filmde kullanılan “Mandalina” isimli teknenin bir süredir Fethiye Körfezi’nde olduğu ancak sahibi Ali Kırca’nın teknede olmadığı öğrenildi.

Ali Kırca’ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

📬 Gündemi kaçırma!

Öne çıkan haberler ve güncel gelişmeler e-postana gelsin — spam yok, istediğin zaman ayrılabilirsin.