Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Asitli saldırganın cansız bedeni Thames nehrinde bulundu
Asitli saldırganın cansız bedeni Thames nehrinde bulundu
  1. Haberler
  2. Dünya
  3. Asitli saldırganın cansız bedeni Thames nehrinde bulundu

Asitli saldırganın cansız bedeni Thames nehrinde bulundu

Reklam Alanı

İngiltere’nin Clapham bölgesinde 31 Ocak’ta, bir kadın ve iki kız çocuğuna asitle saldıran kişinin Thames nehrinde ölü bulunduğu açıklandı.

İngiltere’nin Clapham bölgesinde 31 Ocak’ta, bir kadın ve iki kız çocuğuna asitle saldıran kişi Thames nehrinde ölü bulundu.

O günden beri saldırgan Abdul Ezedi’yi arayan Met Polisi, Thames Nehri’nde bir cansız beden bulunduğunu açıkladı.

Kamera kayıtlarına göre Ezedi en son Londra’nın Chelsea Köprüsü üzerinde eğilirken görülmüş ve suya girdiği düşünülmüştü. Polis, bulunan cansız bedenin üzerindeki kıyafetlerin Ezedi’ye ait olduğuna inandıklarını söyledi. Ancak yetkililer buldukları kişinin kimliğini resmi olarak tespit edemediklerini belirtti. İngiliz basınının aktardığına göre Komutan Jon Savell, “Saldırı sırasında giydiği ayırt edici kıyafetlere ve vücudunda bulunan eşyalara dayanarak Ezedi’nin cesedine ulaştığımıza inanıyoruz. Haberi iletmek üzere ailesiyle temas halindeyiz” açıklamasını yaptı. Polis şefi, görsel kimlik tespitinin mümkün olmadığını ve DNA testi ile diş kayıtlarına ihtiyaç duyulacağını da sözlerine ekledi.

Asitli saldırganın cansız bedeni Thames nehrinde bulundu
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

📬 Gündemi kaçırma!

Öne çıkan haberler ve güncel gelişmeler e-postana gelsin — spam yok, istediğin zaman ayrılabilirsin.