Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Putin ulusa sesleniyor: Çatışmayı bitirmek için her şeyi yapacağız
Putin ulusa sesleniyor: Çatışmayı bitirmek için her şeyi yapacağız

Putin ulusa sesleniyor: Çatışmayı bitirmek için her şeyi yapacağız

Reklam Alanı
service

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus milletvekillerine yönelik yıllık ulusa sesleniş konuşmasına başladı. “Çatışmayı sona erdi̇rmek, özel askeri̇ operasyon görevleri̇ni̇ çözmek i̇çi̇n her şeyi̇ yapacağız” diyen Putin, Rusya’nın stratejik istikrar konusunda ABD ile diyaloga hazır olduğunu söyledi. Rus lider, NATO askerlerinin Ukrayna’da konuşlanması tartışmasına ilişkin ise “Nükleer çatışma” uyarısında bulundu.

Devlet televizyonunun yayınladığı habere göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, parlamentonun her iki kanadından Rus milletvekillerine yönelik yıllık ulusa sesleniş konuşmasına başladı. Rusya’da başkanlık seçimlerinin yapılmasına yaklaşık iki hafta kala konuşan Putin, Rusların mutlak çoğunlunun, Ukrayna’ya yönelik “özel askeri operasyonu” desteklediğini söyledi.

Kimsenin Rusya’nın iç işlerine karışmasına izin vermeyeceklerini ifade eden Putin, “Batı, Rusya’yı içeriden zayıflatmaya çalışıyor” dedi.

Putin şöyle konuştu: “Ordumuzun Ukrayna’da insiyatifi var, yeni bölgeleri özgürleştiriyor. Çatışmayı sona erdi̇rmek, özel askeri̇ operasyon görevleri̇ni̇ çözmek i̇çi̇n her şeyi̇ yapacağız.”

Rusya’nın stratejik istikrar konusunda ABD ile diyaloga hazır olduğunu söyleyen Putin, “Amerika Birleşik Devletleri aynı zamanda Rusya’yı stratejik olarak yenilgiye uğratmaya hazır. ABD’nin eylemleri Avrupa güvenliğini etkili bir şekilde parçaladı” diye konuştu.

Rus lider, NATO askerlerinin Ukrayna’da konuşlanması tartışması hakkında ise şunları söyledi: “İşgalciler,için sonuçlar daha trajik olacak, topraklarındaki hedefleri vurabilecek silahlarımız var. Nükleer çatışma tehlikesi olduğunu anlamıyorlar mı?” 

Reklam Alanı

Putin, şöyle devam etti: “Güçlü bir Rusya olmadan sağlam bir küresel düzen mümkün değildir. Arap ülkeleri ve Latin Amerika ile bağları güçlendirmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Putin ulusa sesleniyor: Çatışmayı bitirmek için her şeyi yapacağız
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!