Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Disney+’ın Yeni Mini Dizisi Cannes’da 3 Dakika Boyunca Ayakta Alkışlandı!
Disney+’ın Yeni Mini Dizisi Cannes’da 3 Dakika Boyunca Ayakta Alkışlandı!

Disney+’ın Yeni Mini Dizisi Cannes’da 3 Dakika Boyunca Ayakta Alkışlandı!

Reklam Alanı
service

Haberler

7 Haziran’da Disney+’ta izleyicisiyle buluşacak ‘Becoming Karl Lagerfeld’ dizisi prömiyerini Cannes’da yaptı. Dizinin başrolü Daniel Brühl başarılı performansıyla törende 3 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Gelin dizinin ayrıntılarına ve prömiyer haberine hep birlikte bakalım.

Raphaëlle Bacqué’nun yaratıcısı olduğu ve 7 Haziran 2024 tarihinde Disney+’ta izleyicisiyle buluşacak ‘Becoming Karl Lagerfeld’ mini dizisi son zamanların en çok beklenen yapımları arasında.

Dizinin başrollerinde Daniel Brühl, Agnès Jaoui ve Théodore Pellerin yer alıyor. Alman-İspanyol aktör Daniel Brühl dizide 2019 yılında hayatını kaybeden Alman tasarımcı Karl Lagerfeld’i canlandırıyor.

Disney+ dizisi Becoming Karl Lagerfeld, Alman tasarımcının popüler kültürü kasıp kavuran bir figüre dönüşmeden önceki yaşantısını ekranlara getiriyor.

Dizide Karl Lagerfeld’in 1970’lerin Paris moda dünyasındaki yükselişini, Yves Saint Laurent’in ortağı Pierre Berge ile rekabetini ve Jacques de Bascher ile olan aşk hikayesini görmeye hazırlanıyoruz.

Becoming Karl Lagerfeld, geçtiğimiz pazar günü prömiyerini Canneseries diye bilinen Cannes Uluslararası Dizi Festivali’nde yarışma dışı bölümünde gerçekleştirdi.

Independent Türkçe’de yer alan habere göre prömiyere katılan izleyiciler dil engeline rağmen diziyi çok beğendiklerini ve “eğlenceli” bulduklarını dile getirdi. Fransız izleyiciler diziyi “C’est genial!” yani harika buldu.

BAFTA adayı Brühl, katıldığı prömiyerde Lagerfeld’in “çelişkilerle dolu” bir hayatı olduğunu ve özel hayatıyla ilgili sık sık yalanlar söylediğini dile getirdi. Hatta ünlü tasarımcının doğum yılını düzenli olarak değiştirdiğini anlattı.

Cannes’daki gösterimde Daniel Brühl, başarılı performansı sayesinde tam tamına 3 dakika alkışlandı. Bakalım Becoming Karl Lagerfeld yayına girdiğinde nasıl tepkiler alacak? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Disney+’ın Yeni Mini Dizisi Cannes’da 3 Dakika Boyunca Ayakta Alkışlandı!
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!