Gemici.de - Design | SEO | Marketing
kucukcekmece’de-otomobil-takla-atti
Küçükçekmece’de otomobil takla attı
  1. Haberler
  2. Arsiv
  3. Küçükçekmece’de otomobil takla attı

Küçükçekmece’de otomobil takla attı

Reklam Alanı

Küçükçekmece’de, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce aydınlatma direğine daha sonra aynı yönde giden panelvana çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece’de iddiaya göre, Güneşli istikametine seyir halindeki otomobilin sürücüsü İbrahim S., direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce aydınlatma direğine, daha sonra aynı yöne giden panelvan araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarak durdu. Kazada, otomobil sürücüsü İbrahim S., hafif şekilde yaralandı. Panelvan araç sürücüsü Ali B. ise kazada yara almadı. Kazayı gören diğer sürücüler polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri, yaralı İbrahim S.’yi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle trafik akışı tek şeritten sağlandı. Takla atan aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. 

Küçükçekmece’de otomobil takla attı
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

📬 Gündemi kaçırma!

Öne çıkan haberler ve güncel gelişmeler e-postana gelsin — spam yok, istediğin zaman ayrılabilirsin.