Gemici.de - Design | SEO | Marketing
  1. Haberler
  2. Arsiv
  3. Rihanna ve A$AP Rocky’den güzellik ürünü iş birliği

Rihanna ve A$AP Rocky’den güzellik ürünü iş birliği

Reklam Alanı

Müzikteki başarısının yanı sıra moda ve güzellik alanında giriştiği işlerle de kendini kanıtlayan Rihanna, bu kez çocuklarının babası A$AP Rocky ile güzellik markası için iş birliği yaptı. Şarkıcı çift, Fenty Beauty’nin yeni ürününü birlikte tanıttı.

İki çocukları olan Rihanna ve A$AP Rocky çifti, yeni bir işbirliğine imza attı. Ancak bu sefer müzik kayıt stüdyosu yerine makyaj laboratuvarında çalıştılar.
Şarkıcı çift, Rihanna’nın makyaj markası Fenty Beauty’den dudak nemlendirici ürünü çıkarmak için bir araya geldi. İkili, yeni çıkardıkları güzellik ürününün reklamını birlikte yaptı.
Rihanna, “nihai dudak kurtarıcısı” olarak tanımladığı yeni ürününün E vitamini ve shea yağı içerdiğini, en kuru dudakların nemlendirilmesine yardımcı olacak şekilde tasarlandığını söyledi.
Ürünün yeni yayınlanan reklamında A$AP Rocky de “bebeklerimin annesiyle yeni bir işbirliği” diyerek ürünü tanıttı.
Müzik alanındaki babarısıyla hayran kitlesi edinen Rihanna, Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ve Fenty Beauty adında güzellik markası ile iş dünyasında kendine yer buldu. Ünlü şarkıcı sık sık hem iç çamaşırı ürünleri hem de güzellik ürünleri için kamera karşısına geçip, kendi ürünlerini kendi tanıtıyor.
Rihanna, 13 Mayıs 2022’de ilk bebeğini dünyaya getirmişti. RZA adında bir oğlu olan Rihanna, Super Bowl devre arasındaki performansında ikinci çocuğuna hamile olduğu duyurmuştu. Rihanna, 1 Ağustos’ta ikinci bebeğini kucağına aldı. Ünlü isim, ikinci kez erkek çocuk sahibi oldu. 35 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, küçük oğluna da Riot Rose Mayes adını verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rihanna ve A$AP Rocky’den güzellik ürünü iş birliği
0
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.