Güngören’de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe Spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler” diye açıklama yaptı.
U14 A ligi Final müsabakasında 10 Ocak Çarşamba günü saat 10.30’da Haznedar Ocağı ve Zeytinburnu Yeşiltepe kulübü karşı karşıya geldi.
HABERİN VİDEOSUNA GİTMaçın son dakikalarına doğru Yeşiltepe oyuncusuna yapılan faule tepki gösteren Haznedar yöneticileri ile rakip yöneticiler arasında tartışma çıktı. Maç Haznedar’ın 4-1 üstünlüğüyle biterken çıkan tartışma nedeniyle, onlarca taraftar sahaya indi.Taraftarlar, Yeşiltepe yöneticileriyle 13-14 yaşlar arasındaki oyuncularının üzerine doğru koşmaya başladı. Yöneticilerden bazıları soyunma odalarına kaçarken oyuncuları da dışarı doğru kaçtı. Yeşiltepe Teknik Direktörü Adil Demirbağ’ı yakalayan taraftar, Demirbağ’ı yere yatırıp tekme tokat darbetti.Arbede bir süre sonra son bulurken, bilinç kaybı yaşayan Demirbağ ambulans ile hastaneye sevk edildi. Zeytinburnu Yeşiltepe yöneticileri, Haznedar İdman Ocağı’ndan şikayetçi olacaklarını dile getirdi.Darbedilen Yeşitepe kulübünün Teknik Direktörü Adil Demirbağ, “Maç 4-1 oldu. maçın bitmesine son 3 dakika kala kaptanları, bizim oyuncumuza faul yaptı. Hocaları da, ‘Faul yok’ dedi. Bize yönelik hakarette bulundular. Sonra taraftar sahaya indi ve bizi kovalamaya başladı. Tribünde 100-200 kişi vardı hepsi sahaya indi, hem U14 çocuklarını hem de bizi kovaladılar. Beni darpbettiler, en son hastanede uyandım.” dediU-14 takımının hocası Ömer Yörük ise, “Rakip bizi yendi ve şampiyon oldu, onları tebrik ediyoruz. Maçın sonlarına doğru rakip takımın hocası Süleyman Cesur, bize istenmedik el kol hareketleri yaptı ve laflar söyledi. Süleyman hoca bir şey söylemek için giderken, beni arkadan başka bir hoca itti. Ondan sonra seyircilerden 20-30 kişi sahaya inerek üzerime gelmeye başladı. Bir tanesi yumruk attı bana. Ben o sırada hakem odası vardı kendimi oraya attım. Diğer hocamız soyunma odasına kaçarken dayak yedi. Hakemle de konuştuk tek tek not aldı. Yardımcı hocaları şunu dedi o sırada, ‘ Hocam maç bitti niye not alıyorsunuz?'” diye konuştu.
Göz Atın
Performansıyla kendisine hayran bırakmıştı! Hem Türkiye, hem Almanya teklif götürdü… Can Uzun milli takım için teklifini yaptı
Bursaspor
Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarda en çok konuşulan isimdi! Osayi Samuel ilk kez konuştu
Güngören’de taraflar sahaya girdi: 13 yaşındaki çocuklara saldırdılar
Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.
KAI ile Sohbet Et
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Henüz geçmiş sohbet yok.
📬 Gündemi kaçırma!
Öne çıkan haberler ve güncel gelişmeler e-postana gelsin — spam yok, istediğin zaman ayrılabilirsin.
Çerez Onayı
Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek ve size kişiselleştirilmiş reklamlar sunmak için çerezler kullanır. Ayrıntılar için Gizlilik Politikamıza bakın.
a:2:{s:4:"text";s:17:"Yalnızca gerekli";s:4:"show";s:1:"1";}
Her zaman aktif
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Tümünü kabul et
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.