Gemici.de - Design | SEO | Marketing
Gürcistan Cumhurbaşkanı “yabancı ajan” yasasını veto etti
Gürcistan Cumhurbaşkanı “yabancı ajan” yasasını veto etti

Gürcistan Cumhurbaşkanı “yabancı ajan” yasasını veto etti

Reklam Alanı
service

Gürcistan’da ülkeyi siyasi krize sürükleyen “yabancı ajan” yasa tasarısı son oylamanın ardından parlamentodan geçmişti.  Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zourabichvili’nin yaptığı açıklamayla tasarıyı veto ettiğini söyledi.

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zourabichvili, parlamentodan geçen yabancı ajanlarla ilgili tartışmalı tasarıyı veto ettiğini açıkladı. 

Gürcistan’da geniş çaplı protestolara sebep olan ve “yabancı ajan” yasası olarak bilinen tasarı, parlamentodan geçmişti.

Tasarıya karşı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Salome Zourabichvili tasarıyı veto ettiğini açıkladı. 

VETO ETKİZSİZ KALABİLİR

Ancak parlamento ek bir oylamayla bu vetoyu etkisiz kılabilir. İktidar partisi, parlamentoda Zourabichvili’nin tasarıya yönelik kullanacağı vetoyu aşacak çoğunluğa sahip.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gürcistan Cumhurbaşkanı “yabancı ajan” yasasını veto etti
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Genculak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.